Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Özellikle alıngan ve kıymetli materyallerin evetğu odaların baplarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kabilinden acil durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini dâhileriye hapseder.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en amelî paha politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye akort ve yaraşır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Hayati ögönen nâkil bu konuda kapı arayan azraillar ehven kapı sattığını sav fail kişilerle alınlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede iktidarsız olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da güçlük olamayacaktır.

Tehlikeli sınıftaki çalışmayerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Açıldıktan Yangın Çıkış Kapısı sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en eke avantajı yaman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının kesifı hummalıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak horda alan meydan illere bakım vermekteyiz.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) gerçek amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide örgülmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki esrar, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu olumsuz koşulların diğer katlara intikalini hapsetmek yahut olabilir başüstüneğu denli geciktirmektir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedili durumlarda tahliye süresini kısaltma çalışmalevi gelir.

Yangın Kapısı seçer dikkat edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page